Mr. Jonker

Eyda Jonker (1977) is in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.  Zij heeft in de jaren daarna veel ervaring opgedaan op met name het gebied van personen-en familierecht. Vanaf 2004 richt zij zich geheel op dit rechtsgebied. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan (echt-)scheidingen, omgangsregelingen, alimentatie, verdeling van goederen, gezag en erkenning. Naast de nodige praktijkervaring heeft zij enige jaren geleden de specialisatieopleiding personen- en familierecht afgerond.

Mr. E. Jonker Advocaat en Mediation Almere Lelystad

Mr. E. Jonker Advocaat en Mediation Almere Lelystad

Vanaf 2005 is Eyda Jonker zich ook gaan richten op mediation in familiezaken, met name in echtscheidingssituaties. Bij mediation zoeken partijen samen naar de oplossing in plaats van de rechter te laten bepalen wat er gebeurt.  Ook voor mediation kunt u dus bij haar terecht.

Eyda Jonker heeft de afgelopen jaren in Almere en Lelystad gewerkt als advocaat. Zij is in deze regio opgegroeid en door de huidige vestiging in de Stripheldenbuurt is zij nog steeds goed in staat om cliënten uit zowel Almere als Lelystad bij te staan.

Eyda Jonker is lid van de vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en is geregistreerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Comments are closed.